Klaar voor uw Spaanse droom?
Your Home BV

Klaar voor uw
Spaanse droom?

Hoe begint u en hoe verloopt een aankoopprocedure? Wie helpt ons door de administratie en brengt ons in contact met een advocaat en notaris?

Your Home Spain Costa Blanca begeleidt u samen met de plaatselijk geregistreerde makelaar,
bij het zoeken en neemt de administratieve taken van u over. Een huis kopen in Spanje is nog nooit zo ontspannen geweest.

huis te koop spanje - your home spanje

Een plek onder de zon, stressvrij en eenvoudig?

Je droom moet een droom blijven en geen nachtmerrie worden.
U kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar een huis, maar u zult al snel merken dat dit een eindeloze zoektocht wordt. 


Nieuwsgierig naar onze aanpak? Lees dan verder!

Kom langs of maak uw virtuele afspraak. Tijdens een persoonlijk gesprek informeren wij u over het aankoopproces in Spanje en luisteren wij naar uw wensen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ontdek de woning die bij u past
Zorgvuldige selectie

Laat ons weten wat uw wensen zijn en hoe u uw nieuwe woning wilt gebruiken, zodat wij een selectie op maat voor u kunnen maken. Heeft u liever een huis of een flat? In een gemeenschap of liever uw eigen zwembad? Hoeveel slaapkamers/badkamers wilt u?

Laat ons weten wat uw wensen zijn, uw budget en wat voor u erg belangrijk is, zoals de ligging ten opzichte van het strand, winkels of vliegveld. Wij volgen dagelijks het aanbod en kijken wat voor u in aanmerking komt.

Wij helpen u te bepalen wat voor u belangrijk is, zodat wij u relevante voorstellen kunnen doen.

your home spanje - vastgoed costa blanca - huis kopen spanje


Belevenisreis - Explorador en España

Nadat we samen hebben bepaald waar u naar op zoek bent, plannen we samen een reis naar Spanje. Ter plaatse zullen we samen met onze lokale expert de geselecteerde eigendommen en hun omgeving bezoeken. Op deze manier krijgt u een realistisch beeld van de woningen, de prijzen en of u het thuisgevoel krijgt dat u zoekt.


your home spanje - vastgoed costa blanca - huis kopen spanje

Een droomplek gevonden

Dankzij een goede voorbereiding en hard werken ter plaatse, bent u erin geslaagd uw droomhuis te vinden!

Daarna begeleiden wij u naar een onafhankelijke advocaat van uw keuze, die niet voor een makelaarskantoor werkt, maar voor u als koper. Hij zal uw dossier doornemen en ervoor zorgen dat u veilig kunt kopen in Spanje. De functie van de notaris in Spanje beperkt zich tot de registratie van de akten, dus een goede begeleiding vooraf is noodzakelijk.

Op de dag van de akte zullen wij aanwezig zijn op het notariskantoor, wij zullen u bijstaan voor, tijdens en na de aankoop.

your home spanje - vastgoed costa blanca - huis kopen spanje

Ons aanbod

Bijstand op maat

Samen begeleiden wij u vanaf het allereerste begin. Wij starten samen met u uw zoektocht en begeleiden u gedurende het hele proces. Van aankoop tot ondertekening bij de notaris.

Ook na uw aankoop kunt u altijd bij ons terecht. Met Your Home Spain Costa Blanca staat u er nooit alleen voor!

your home spanje - vastgoed costa blanca

Begeleiding na aankoop

Wij garanderen een unieke dienst na verkoop. Geen zorgen, wij regelen alles voor u. U kunt altijd bij ons terecht voor elk verzoek, zowel in België als in Spanje. Zo kunt u zich concentreren op het genieten. Onze partner in Spanje is steeds ter plaatse!

Ontwerp het huis van uw dromen

Villa op maat bouwen in Spanje

Uw Spaanse villa is niet langer een onbereikbare droom! Samen met Your Home Spain en onze partner in Spanje, een Belgische aannemer die al meer dan 25 jaar in Spanje woont en bouwt, bouwen wij uw villa op maat in de Costa Blanca van Spanje. Samen begeleiden we u van begin tot eind: van de aankoop van de bouwgrond tot het ontwerp en de afwerking van uw tuin en zwembad. En dat met dezelfde kwaliteit als in uw eigen land. Bovendien volgen we alles voor u op!  Ook als u niet permanent in Spanje bent, gaan wij er altijd heen en houden u volledig op de hoogte van de vorderingen. 

Klinkt muy bien, nietwaar?


Samen bouwen aan uw Spaanse toekomst, dat is onze passie!

your home spanje - vastgoed costa blanca - bouwen op maat villa

Hou me op de hoogte Tips en trucs

Stel uw vraag