huis kopen spanje
Your Home BV

Over ons

Your Home Spanje Costa Blanca,
gepassioneerd door onroerend goed, Spanje en om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Of je nu op zoek bent naar je ideale vakantiehuis, een investeringsmogelijkheid, of een plek om te settelen, wij zijn er om je te begeleiden op jouw reis!
huis te koop spanje - your home spanje

Uw huis

Onze ervaring

Na 20 jaar ervaring in vastgoed en woningbouw in België met Your Home, werd Your Home Spanje Costa Blanca geboren met als doel uw Spaanse vastgoeddroom te vervullen voor wie op zoek is naar een woning (of nog te bouwen woning) aan de Costa Blanca.

Your Home Spanje en haar lokale partner hebben de nodige kennis in huis als het over Spaans vastgoed gaat. Dat staat vast!

Onze Spaanse partner volgt de vastgoedmarkt op de voet en heeft een uitstekende kennis van het marktaanbod.

huis te koop spanje - your home spanje

Costa blanca noord & zuid

Het noorden loopt van Denia naar Alicante en het zuiden van Alicante naar Pilar de la Horadada.

Ons aanbod

Bijstand op maat

Samen begeleiden wij u vanaf het allereerste begin. Wij starten samen met u uw zoektocht en begeleiden u gedurende het hele proces. Van aankoop tot ondertekening bij de notaris.

Ook na uw aankoop kunt u altijd bij ons terecht. Met Your Home Spain Costa Blanca staat u er nooit alleen voor!

your home spanje - vastgoed costa blanca

Ontwerp het huis van uw dromen

Villa op maat bouwen of verbouwen in Spanje

Uw Spaanse villa is niet langer een onbereikbare droom! Samen met Your Home Spanje en onze partner ter plaatse, een Belgische aannemer die al meer dan 25 jaar bouwt, verbouwd en woont in Spanje, bouwen en verbouwen wij uw villa op maat in de Costa Blanca van Spanje. Samen begeleiden we u van begin tot eind: van de aankoop van de bouwgrond tot het ontwerp en de afwerking van uw tuin en zwembad. En dat met dezelfde kwaliteit als in uw eigen land. Bovendien volgen we alles voor u op! Klinkt muy bien, nietwaar?

Samen bouwen aan uw Spaanse toekomst, dat is onze passie!

Yves

Yves

CEO

Arthur

Arthur

Huisbewaarder

Lennie

Lennie

Marketingverantwoordelijke

Mijn Belgisch bedrijf Your Home is al heel veel jaren gekend in de bouwwereld in Oost- en West-Vlaanderen  als de pionier van perfecte service en kwaliteit als bouwcoördinator. Persoonlijkheid, kwaliteit en duidelijke afspraken dragen wij samen met ons team hoog in het vaandel.

Of je nu kiest voor een nieuwbouwwoning op maat, een verbouwing of een aankoop van een bestaand pand in aanbouw, je wil enkel een leuke ervaring aan overhouden en kiezen met kennis van zaken. Het hoeft niet gezegd dat de kiezen voor de juiste vastgoedpartner in het buitenland hiervoor van levensbelang is. 

Ik zorg er persoonlijk voor dat u de juiste begeleiding krijgt zowel in Spanje als in België bij uw aankoop. Indien nodig stap ik al dan niet samen met u op het vliegtuig om alles ter plaatse nauwkeurig op te volgen. Niets is ons teveel om ervoor te zorgen dat u een leuke ervaring overhoud aan uw aankoop.

Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met u zorg voor een fijne ervaring. Ik ben zelf bouwkundige van opleiding en wil de jarenlang ervaring die ik heb ook delen met mensen die een droomwoning of appartement kopen, bouwen of verbouwen in Spanje.

Samen maken we er iets leuk van. Dat beloof ik u.

Hé, ik ben Arthur! Meestal lig ik knus in mijn mand op de loer. Als er bezoek is, laat ik me graag eens horen, maar mijn geblaf slaat snel om in een kwispelende staart. Mijn baasje brengt me mee, omdat hij houdt van de huiselijke sfeer, en daar maak ik graag deel van uit. Geef mij dus gerust ook wat aandacht tijdens je bezoek. Tot snel. Woef!

Als marketingverantwoordelijke is het mijn taak om alle informatie op onze website en immosites up-to-date te houden. Ook de nodige publiciteit verzorgen behoort tot mijn kerntaken. Ik heb een persoonlijke achtergrond als reisadviseur, waarbij ik dagelijks op zoek ging naar het perfecte én persoonlijke reisadvies. Die ervaring met klanten pas ik toe bij Your Home. Het helpt mij om zeer klantgericht en persoonlijk te werk te gaan. Een mooie uitdaging, precies waar ik van hou!

Hou me op de hoogte Tips en trucs

Stel uw vraag